Camminare Syberian Long Hunter - 35 step. NOVO

Srbija, Srednjebanatski okrug, Zrenjanin
Last update pre 2 godine(a)
ID #96
QR CODE
1 - 2 od 7
4.900,00 RSD
Camminare Syberian Long Hunter - 35 step. NOVO
Srbija, Srednjebanatski okrug, Zrenjanin,
Modified pre 2 godine(a)

Opis

Preporuka . Model sa ojačanjem u đonu protiv probijanja čizme! Veoma kvalitetne, super lake i veoma tople! Čizme poznatog Poljskog proizvođača Camminare . Camminare Syberian Long Hunter - 35 je veoma kvalitetna čizma izrađena od izuzetno laganog i kvalitetnog EVA materijala, teška svega 950 grama(broj 44 -1100 gr. par sa uloškom -dig. vaga), visina čizme je 42 cm, poseduje uložak koji se vadi iz čizme, predviđena za niske temperature do čak -35 stepeni. Ovaj model ima i zaštitu protiv ulaska snega u čizmi(steznik). Proizvođač daje garanciju na čizme : 6 meseci. Čizme su nove mogu da nabavim brojeve od 43-46 -veoma brza nabavka onoga što nemam na lageru! Zbog ojačanja u unutrašnjosti đona ovaj model je pogodan i za terene gde je habanje čizme veće: granje, kamenje-za ribolovce koji pecaju na kamenitom terenu, za lovce koji se kreću šumom. Za lovce , ribolovce, radnike, poljoprivrednike. . . Ne zamarajte više noge teškim čizmama !

Karakteristike ovih čizmi: vodootporne; super lake, zaštita od probijanja đona, zaštita od ulaska snega u vrhu čizama; spojene iz jednog dela (nema lepljenih delova); otporne na morsku vodu, ulja , kiseline ; lako održavanje -uložak se vadi i pere ; higijenske; mogućnost stvaranja gljivica i bakterija je minimalna-antibaktrijske; nema neprijatnih mirisa; otporne na udarce. . .
Prilikom navlačenja čizme , izvaditi uložak, navući na nogu i onda tek u čizmu.
ODRŽAVANJE : Najbitnije je da se čizme drže na sobnoj temperaturi , nikako blizu izvora toplote (od radijatora udaljiti najmanje 1 m! ); čizme prati sa mekanim krpama; uložak prati na temperaturi do 40 stepeni i držati čizme u vertikalnom položaju .
- Camminare Syberian Long Hunter - 35-Veličine 43;44;45;46- cena 4900,00 din

Pored ovog modela imam u ponudi i Camminare Explorer - 30 Step. ; Voyager Camminare - 30 Step. (pogledati u mojim oglasima).
Bez zamene za druge artikle, robu šaljem brzom poštom, POVOLJNA POŠTARINA-imam ugovorne cene sa kurirskom službom!
Pošalji poruku

Podeli oglas sa prijateljima:
               

 

Kontaktiraj prodavca

  Fizičko lice
  Registrovan/a 6. Oct 2018

  4.900,00 RSD

  Vlasnik oglasa

  Lokacija oglasa

  Srbija, Srednjebanatski okrug, Zrenjanin
  Kontaktiraj prodavca 064248xxxx